Blijf op de hoogte

Samenwerking tussen Steinag BV en Stoter Bouwgrondstoffen

Samenwerking tussen Steinag BV en Stoter Bouwgrondstoffen

Steinag BV is verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met Stoter Bouwgrondstoffen in IJsselmuiden. Deze strategische alliantie versterkt onze positie in de bouw- en grondstoffensector in het Noord Oosten van Nederland en breidt ons vermogen uit om hoogwaardige grondstoffen gecombineerd met logistieke diensten aan onze klanten te leveren.

Over Stoter Bouwgrondstoffen

Stoter Bouwgrondstoffen is een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in de levering van diverse bouwmaterialen. Hun expertise in wegtransport gecombineerd met hun uitgebreide overslagfaciliteiten in IJsselmuiden maken hen de perfecte partner voor Steinag BV. Samen streven we ernaar om de beste oplossingen en producten te bieden voor ontvangers en verwerkers van bulkgrondstoffen voor de bouw, G.W.W. en horticultuur.

Wat betekent dit voor u?

Door deze samenwerking kunnen wij u een breder assortiment aan bouwgrondstoffen aanbieden, met de gegarandeerde kwaliteit en service die u van Steinag BV gewend bent. Onze gezamenlijke inspanningen zullen leiden tot efficiëntere levering, betere prijs-kwaliteitverhouding en innovatieve oplossingen voor uw bouwbehoeften.

Voordelen van de samenwerking

  • Uitgebreid productaanbod: Een breder scala aan bouwgrondstoffen en materialen.
  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: De combinatie van onze kennis en ervaring zorgt voor de hoogste standaard in de sector.
  • Snellere Levering: Verbeterde logistieke capaciteiten en een sterker distributienetwerk.
  • Innovatieve Oplossingen: Door gezamenlijke R&D en gedeelde inzichten, bieden we innovatieve en duurzame oplossingen.


Bij Steinag BV zijn we altijd op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten beter van dienst te zijn. We geloven dat de samenwerking met Stoter Bouwgrondstoffen een belangrijke stap is in deze richting en we kijken ernaar uit om samen aan de toekomst te bouwen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over deze samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Onze teams staan klaar om u te helpen!